Werkwijze SEO Maatwerk

Bij SEO maatwerk zijn wij van mening dat wanneer het op kwalitatieve dienstlevering aankomt, doelgroep gericht werken altijd de juiste weg is. Door van te voren vast te stellen wie uw doelgroep is, kan er een maatwerk strategie bedacht worden waarmee u hen zo goed mogelijk van dienst kunt zijn.

Uw doelgroep in kaart brengen

We beginnen altijd met kennismaking. Wij willen weten wat de visie van uw organisatie is, welke diensten u levert en wat er van een website verwacht wordt. Samen zullen wij in een oriëntatiegesprek de volgende drie vragen beantwoorden.

  • Wat zijn uw diensten?
  • Wie is uw doelgroep?
  • Welke vragen zou uw doelgroep kunnen stellen in verband met uw diensten?

Op dit punt is er al een goed beeld vastgesteld waar zowel uw website of webshop als uw vindbaarheid op zoekmachines zoals Google aan moeten voldoen. Daarnaast kijken we welk van onze diensten voor u van toepassing kunnen zijn op basis van hoe uw huidige online landschap eruit ziet. Tot slot vragen wij toegang tot eventuele meet programma's zoals Google search console en Google analytics die u misschien al heeft, en dan kan ons onderzoek beginnen.

Uw wensen vertaald naar het online landschap

Met de informatie van de drie hamvragen en data uit meet programma's zullen wij een adviesrapport opstellen.

Wij brengen voor u in kaart hoe uw huidige website of webshop presteert op het gebied van techniek, inhoud en populariteit in zoekmachines en waar kansen liggen. Door middel van het adviesrapport presenteren wij de bevindingen aan u. Aangevuld met te ondernemen vervolgstappen en bijbehorende kosten om de adviezen te realiseren.

Blijf betrokken bij uw online doelgroep

Online is alles meetbaar! Dat is fijn om te weten waar verbeteringen gedaan kunnen worden, maar ook om betrokken te blijven bij uw doelgroep. Wij adviseren dan ook altijd om gebruik te maken van onze rapportage dienst. Houdt uzelf maandelijks, per kwartaal of per jaar op de hoogte hoe uw bezoekers zich voortbewegen.

Wij willen hiermee een relatie creëren waarbij we samen uw organisatie (online) naar een hoger niveau kunnen tillen.

Beraad onze experts