Zoekmachine optimalisatie betaalbaar en persoonlijk SEO uit Breda

Met SEO haalt u meer klanten uit zoekmachines

Beter vindbaar in zoekmachines? Op merk, product of creatieve invalshoek? Met mijn dienst Zoekmachine optimalisatie (SEO) onderzoek en inplementeer ik kansen om uw diensten beter te positioneren in zoekmachines. Dit zorgt voor een stabiele stroom aan bezoekers over een langere periode. Een groot voordeel van SEO is dat u niet per klik hoeft te betalen.

Profiteer van de voordelige en persoonlijke werkwijze die ik als freelancer u kan bieden.

Voor € 89,- een passend onderwerp hoog in Google

Interesse? Bel mij direct op 06 38757212 of stuur een e-Mail
profesionele zoekmachine optimalisatie seo

Belangrijke elementen bij een zoekmachine optimalisatie traject zijn onder andere:

 

Een optimale fundering

Een zoekmachine is een programma dat code leest. Uw website of webshop wordt optimaal ingericht om aan de laatste code eisen te voldoen.

Zoekmachine vriendelijke teksten en structuur

Zowel mensen als zoekmachines richten hun aandacht op goed geschreven teksten met een duidelijk onderwerp. Uw bestaande teksten en inrichting ervan wordt ingericht voor een natuurlijke en commerciële stroom aan informatie.

Nieuwe teksten voor klant en SEO

Potentiële klanten zoeken misschien niet altijd direct naar uw product of dienst. Informatie bieden dat aansluit bij uw diensten maakt het mogelijk om nieuwe klanten te bereiken.

Aantoonbaar zoekmachine resultaat

Zoekmachine optimalisatie is een lang termijn traject. U staat niet binnen een maand overal op nummer 1 in zoekmachine op de termen die u wilt. Onderzoek voor en tijdens de campagneduur biedt maandelijks inzicht in vooruitgang en kansen.

 

Wat zoekmachine optimalisatie (SEO) voor u kan doen?

Voor € 89,- een stratgie, voortgangsrapportage en uitvoering om een onderwerp dat bij u aansluit hoog in Google te positioneren.

Laat uw wensen achter

Zoekmachine optimalisatie in fases

kennismaking seomaatwerk

Kennismaking

Een SEO traject is volledig afgestemd op uw visie en diensten. Door middel van een consultgesprek wil ik met u en uw bedrijf kennismaken - en visa versa - om het traject in kaart te brengen. U bent immers de expert binnen uw bedrijf.

Oplevering:

 • Doel: Omschrijving van diensten en hun aanknopingspunten binnen de website
 • Doelgroep: Algemene omschrijving van wie uw diensten afnemen
 • Duur en intensiteit zoekmachine optimalisatie traject

Onderzoek en advies

Uw potentiële klanten kunnen informatie zoeken via zoekmachines. Wanneer zij hiervoor een term gebruiken dat aansluit bij inhoud op uw website, biedt een zoekmachine deze specifieke pagina aan in zijn resultaaten. Hoe meer uw pagina aansluit bij de wensen van de klant , des te hoger deze in de zoekmachine verschijnt.

Oplevering:

 • Uitgebreide doelgroep omschrijving
 • Zoektermen omschrijving met realistisch resultaat
onderzoek
creatie zoekmachine vriendelijke teksten

Inhoud creatie

Uw resultaat in zoekmachines omschrijft uw dienst of product, en nadat een bezoeker hier op klikt zal hij doorgestuurd worden naar een pagina op uw website. Op de pagina willen we natuurlijk de klant aan uw dienst binden.

Oplevering:

 • Zoekmachine omschrijving
 • Nieuwe of verbeterde pagina

Inhoud publicatie

Om uw pagina's voor zoekmachines beschikbaar te maken moeten ze aan uw website toegevoegd worden en naar verwezen worden vanuit al bestaande pagina's.

Oplevering:

 • Publiceren pagina
 • Doorlinken pagina
website publiceren
verbeteren data analyze seo

Inhoud optimalisatie en rapportage

Gedurende de website online staat ontvangen we steeds meer gegevens over de prestatie van uw pagina's. Op basis van deze gegevens en data analyse kan ik uw website beter afstemmen op positief resultaat voor uw bedrijf.

Oplevering:

 • Verbeteringen doorvoeren
 • Rapportage met u delen

Hebt u vragen over zoekmachine optimalisatie | SEO? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u uw wensen toelichten in een oriënterend gesprek? Houdt u dan niet om contact met ons op te nemen.

De dienst zoekmachine optimalisatie is op de eerste plaats gericht op al bestaande websites. SEO maatwerk assisteert ook in het laten maken van een nieuwe website.

SEO Maatwerk
Turkooishof 132b 4817HE Breda, Netherlands
+31 (0)6 - 38757212 info@seomaatwerk.nl
Zoekmachine optimalisatie betaalbaar en persoonlijk SEO uit Breda