Zoekmachine optimalisatie betaalbaar en persoonlijk SEO uit Breda

SEO | Optimaliseren voor zoekmachines

Zoekmachine optimalisatie (SEO) zorgt ervoor dat pagina's op uw website hoog op de eerste pagina van Google vermeld worden. Dit zorgt voor een stabiele stroom aan bezoekers over een lange periode. Om dit te bereiken wordt de inhoud van uw website aangepast aan wat uw potentiële klant intypt in Google en aan het algoritme van deze zoekmachine. In tegenstelling tot online adverteren hoeft u hierbij niet per klik - op uw vermelding - te betalen.

Profiteer van de voordelige en persoonlijke werkwijze die ik als freelancer u kan bieden.

Al vanaf € 199,-

Spreek mij direct: 06 38757212

profesionele zoekmachine optimalisatie seo

Belangrijke elementen bij een zoekmachine optimalisatie traject zijn onder andere:

 

Een optimale fundering

Een zoekmachine is een programma dat code leest. Uw website of webshop wordt optimaal ingericht om aan de laatste code eisen te voldoen.

Zoekmachine vriendelijke teksten en structuur

Zowel mensen als zoekmachines richten hun aandacht op goed geschreven teksten met een duidelijk onderwerp. Uw bestaande teksten en inrichting ervan wordt ingericht voor een natuurlijke en commerciële stroom aan informatie.

Nieuwe teksten voor klant en SEO

Potentiële klanten zoeken misschien niet altijd direct naar uw product of dienst. Informatie bieden dat aansluit bij uw diensten maakt het mogelijk om nieuwe klanten te bereiken.

Aantoonbaar zoekmachine resultaat

Zoekmachine optimalisatie is een lang termijn traject. U staat niet binnen een maand overal op nummer 1 in zoekmachine op de termen die u wilt. Onderzoek voor en tijdens de campagneduur biedt maandelijks inzicht in vooruitgang en kansen.

 

Wat zoekmachine optimalisatie (SEO) voor u kan doen?

Al vanaf € 199,- per maand een stratgie, inclusief data rapportage en realisatie.

Laat uw wensen achter

Zoekmachine optimalisatie in fases

kennismaking zoekmachine optimalisatie

Kennismaking

Een online advertentie is volledig afgestemd op uw visie en diensten. Door een consultgesprek wil ik met u en uw bedrijf kennismaken - en visa versa - om deze visie in kaart te brengen. U bent immers de expert binnen uw bedrijf.

Oplevering:

 • Doel: Omschrijving van diensten en hun aanknopingspunten binnen de website
 • Doelgroep: Algemene omschrijving van wie uw diensten afnemen
 • Duur en intensiteit zoekmachine optimalisatie traject

Onderzoek en advies

Uw potentiële klanten kunnen informatie zoeken via zoekmachines. Wanneer zij een term hiervoor gebruiken dat aansluit bij uw diensten kan uw pagina hoog in de resultaten van Google verschijnen.

Oplevering:

 • Uitgebreide doelgroep omschrijving
 • Zoektermen omschrijving met realistisch resultaat
maatwerk SEO onderzoek
creatie zoekmachine vriendelijke teksten

Inhoud creatie

Uw resultaat in zoekmachines omschrijft uw dienst of product, en nadat een bezoeker hier op klikt zal hij doorgestuurd worden naar een pagina op uw website. Op de pagina willen we natuurlijk de klant aan uw dienst binden.

Oplevering:

 • Zoekmachine omschrijving
 • Nieuwe of verbeterde pagina

Inhoud publicatie

Om uw pagina's voor zoekmachines beschikbaar te maken moeten ze aan uw website toegevoegd worden en naar verwezen worden vanuit al bestaande pagina's.

Oplevering:

 • Publiceren pagina
 • Doorlinken pagina
SEO website publiceren zoekmachine
verbeteren data analyze zoekmachine optimalisatie

Inhoud optimalisatie en rapportage

Gedurende de website online staat ontvangen we steeds meer gegevens over de prestatie van uw pagina's. Op basis van deze gegevens en data analyse kan ik uw website beter afstemmen op positief resultaat voor uw bedrijf.

Oplevering:

 • Verbeteringen doorvoeren
 • Rapportage met u delen

Hebt u vragen over zoekmachine optimalisatie (SEO)? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u uw wensen toelichten in een oriënterend gesprek? Houdt u dan niet om contact met ons op te nemen.

De dienst zoekmachine optimalisatie is op de eerste plaats gericht op al bestaande websites. SEO maatwerk assisteert ook in het laten maken van een nieuwe website.

SEO Maatwerk
Turkooishof 132b 4817HE Breda, Netherlands
+31 (0)6 - 38757212 info@seomaatwerk.nl
Zoekmachine optimalisatie betaalbaar en persoonlijk SEO uit Breda