Online adverteren. vanaf € 99,- en persoonlijk in omgeving Breda

Betaalbaar online adverteren

Met online adverteren toont u uw boodschap in een korte tijd aan een grote groep mensen. Naast opzetkosten betaald u wanneer iemand op uw advertentie klikt. Het voordeel van deze strategie is dat uw boodschap per direct op opvallende locaties vertoont wordt aan uw doelgroep.

Liver niet per klik betalen? Misschien is zoekmachine optimalisatie iets voor u.

Profiteer van de voordelige en persoonlijke werkwijze die ik als freelancer u kan bieden.

Al vanaf € 69,-

profesionele online adverteren

Belangrijke elementen bij een online advertentie campagne zijn onder andere:

 

Adverteren met een doel

Adverteren kost geld. Geld dat u terug wilt verdienen door resultaat uit de advertentie. Het boeken van een afspraak, het aanvragen van een offerte, samen stellen we vast wat dit doel moet zijn.

Uw boodschap adverteren

Een online advertentie ruimte is vrij beperkt en een potentiële klant maakt in één oogopslag de keuze uw website te bezoeken. Een duidelijke boodschap helpt hen deze keuze te maken.

Adverteer waar uw doelgroep zit

Ook uw klanten kunnen informatie zoeken via Google, of tijd doorbrengen op Facebook of Instagram. Om het resultaat uit uw advertentie zo hoog mogelijk te maken wordt er voor en tijdens de campagne onderzoek gedaan.

Ontvangst op uw website

Wanneer bezoekers op uw website komen hebben zij geen tijd om uitgebreid door uw website te navigeren. Een pagina in lijn met uw advertentie doel verhoogt de kans dat de kans op succes.

 

Wat online adverteren voor u kan doen?

Al vanaf € 69,- per maand, help ik u uw diensten online te adverteren. Exclusief advertentiebudget. Minimaal € 14,- wekelijks advertentiebudget geadviseerd.

Laat uw wensen achter

Online advertentie in fases

kennismaking betaalbaar online adverteren

Kennismaking

Een online advertentie is volledig afgestemd op uw visie en diensten. Door een consultgesprek wil ik met u en uw bedrijf kennismaken - en visa versa - om deze visie in kaart te brengen. U bent immers de expert binnen uw bedrijf.

Oplevering:

 • Doel: Omschrijving van te adverteren diensten.
 • Doelgroep: Algemene omschrijving van wie uw advertentie mogen zien
 • Duur en intensiteit online advertentie traject

Onderzoek en advies

Uw potentiële klanten kunnen op diverse kanalen actief zijn; Facebook, Google en meer. Elk kanaal heeft een unieke manier om uw doelgroep te benaderen, en de mogelijkheid om een resultaat inschatting te maken.

Oplevering:

 • Uitgebreide doelgroep omschrijving
 • Advertentiekosten en resultaat inschatting
maatwerk online advertentie onderzoek
creatie advertenties

Inhoud creatie

Uw advertentie omschrijft uw dienst of product, en nadat een bezoeker hier op klikt zal hij doorgestuurd worden naar een pagina op uw website. Op de pagina willen we natuurlijk de klant aan uw dienst binden.

Oplevering:

 • Advertentie(s)
 • Bestemmingpagina

Inhoud publicatie

Advertenties worden vertoont via advertentienetwerken. Om uw advertenties te publiceren moet de juiste software ingesteld worden.

Oplevering:

 • Inrichten advertentie software
 • Publiceren advertenties
online advertentie publiceren zoekmachine
verbeteren online adverteren

Inhoud optimalisatie en rapportage

Gedurende de advertentie periode ontvangen we steeds meer gegevens over de prestatie van uw advertenties. Op basis van deze gegevens en data analyse kan ik uw advertenties beter afstemmen op positief resultaat voor uw bedrijf.

Oplevering:

 • Verbeteringen doorvoeren
 • Rapportage met u delen

Hebt u vragen over Online adverteren? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u uw wensen toelichten in een oriënterend gesprek? Houdt u dan niet om contact met ons op te nemen.

De dienst online adverteren is op de eerste plaats gericht op al bestaande websites. SEO maatwerk assisteert ook in het laten maken van een nieuwe website.

SEO Maatwerk
Turkooishof 132b 4817HE Breda, Netherlands
+31 (0)6 - 38757212 info@seomaatwerk.nl
Online adverteren. vanaf € 99,- en persoonlijk in omgeving Breda