Een website of webshop laten maken

Een website wordt gemaakt om uw doelgroep online van dienst te kunnen zijn. Dit wordt bereikt door uw kennis van uw branche, naast mijn kennis van online webgedrag te leggen en dit in fases samen te brengen. Het uiterlijk wordt afgestemd op uw logo en huisstijl en de teksten schrijven we samen om uw expertise toe te kunnen passen. Wij streven dan ook naar een goede samenwerking bij het maken van uw website.

 

Mobiel vriendelijke website

Vanzelfsprekend zoekt ook uw doelgroep informatie via hun smatphone of tablet. Uiteraard moet uw nieuw gemaakte website dan ook goed te gebruiken zijn op alle apparaten. Mijn websites zijn gemaakt om ook op mobiele apparaten optimaal te werken.

Eenvoudig in Onderhoud

Een website met informatie dat niet klopt doet meer kwaad dan goed. Een website laten maken met een "inhoud beheer systeem" maakt updaten eenvoudig. Updaten kunt u hierdoor eenvoudig zelf doen, maar om u volledig te ontlasten kan dit ook voor u gedaan worden.

Functionaliteit gemaakt voor uw bedrijf

Hoe meer een klant op uw website kan doen of leren, des te minder u hen hoeft uit te leggen. Van een online boekingssysteem voor een bewegingsstudio tot een afsprakenformulier voor een dakdekker, een maatwerk website laten maken biedt een scala aan mogelijkheden. Waar daagt u mij mee uit?

Webadres en online opslag

Het kan zijn dat u zelf al een aantal dingen geregeld heeft. Een webadres, online opslag (hosting) zijn zaken die u zelf kunt regelen. Maar om u te ontzorgen van online - en om alles op één plek te hebben - kan ik ook deze taken voor u in orde maken en beheren.

 

Een website bij SEO Maatwerk laten maken?

Laat uw wensen achter

Website laten maken in fases

Kennismaking

Een website is volledig afgestemd op uw visie en diensten. Door een consultgesprek wil ik met u en uw bedrijf kennismaken - en visa versa - om deze visie in kaart te brengen. U bent immers de expert binnen uw bedrijf.

Oplevering:

  • Doel: Omschrijving van te publiceren informatie en diensten.
  • Doelgroep: Algemene omschrijving van voor wie u de website maakt
  • Intensiteit ontwerp, ontwikkeling en onderhoud traject

Inrichting

Het is van belang dat een potentiële klant op de juiste punten goed geïnformeerd wordt om van toegevoegde waar te zijn voor uw bedrijf.

Oplevering:

  • Schets van de belangrijkste pagina's
  • ekstuele omschrijving van alle pagina's

Functionaliteit

Een bezoeker op uw website moet door de pagina's kunnen navigeren en een actie kunnen ondernemen.

Oplevering:

  • Website op een test webadres

Publicatie

Een potentiële klant kan uw website alleen vinden met een webadres en een plek om uw website op te slaan.

Oplevering:

  • Domeinnaam en opslag indien nodig
  • Website beschikbaar voor iedereen •

Hebt u vragen over het laten maken van een website? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u uw wensen toelichten in een oriënterend gesprek? Houdt u dan niet om contact met ons op te nemen.