Een website of webshop laten maken

In onze visie draait het laten maken van een website of webshop om 1 ding; Uw doelgroep online van dienst zijn.

Hoewel voor sommige situaties een Facebook pagina voldoende is, kan geen enkel ander platform; uw diensten, uw visie, zo optimaal overbrengen aan uw doelgroep als een persoonlijk gemaakte website of webshop.

Een website laten maken dat afgestemd is op uw doelgroep

Bij SEO maatwerk zijn al onze diensten vormgegeven omtrent de onderstaande drie kernvragen.

  • Wat zijn uw diensten?
  • Wie is uw doelgroep?
  • Welke vragen zou uw doelgroep kunnen stellen in verband met uw diensten?

Deze vragen kunnen wij niet zelf volledig beantwoorden. U bent immers de expert wanneer het gaat om uw dienstverlening. Met de informatie die wij uit de vragen krijgen zullen we vaststellen hoe uw website eruit kan komen te zien en belangrijker nog; wat het doel en de bijbehorende functionaliteiten kunnen worden.

Of het nu gaat om het laten maken van een website of webshop, een doel maakt uw platform het geld waard dat u investeert. Zie ook onze dienst analyse en rapportage om meer te leren over hoe een doel meetbaar gemaakt kan worden om op termijn meer bezoeker het doel te laten behalen.

Stappen als u een website of webshop laat maken door SEO Maatwerk

Een website of webshop laten maken traject door SEO Maatwerk bevat vier fases

  • Onderzoek
  • Vormgeving
  • Functionaliteit
  • Publiceren

Onderzoek

Zoals elk doordacht traject begint ook een website of webshop laten maken met onderzoek. Hierbij gaan wij samen met u de antwoorden zoeken bij bovengenoemde drie vragen en kijken we wat andere partijen doen binnen uw branche.

In deze fase helpen wij u tevens de juiste keuze maken over welk onderliggend systeem het beste bij uw situatie past. Wordpress, Magento of SEOM.

Resultaat onderzoek

Een concreet plan in tekst dat omschrijft wat van de website of webshop verwacht wordt. Aangevuld met te gedateerde vervolgstappen en bijbehorende kosten om de adviezen te realiseren.

Vormgeving

Met de informatie uit de onderzoeksfase maken wij de eerste schetsen van uw nieuwe website of webshop. Verschillende toonaangevende pagina die binnen uw platform zullen bestaan worden uitgewerkt in Photoshop. Zodoende kunnen wij het gevoel van de website of webshop eenvoudig met u afstemmen.

Resultaat vormgeving

Een reeks afbeeldingen dat uw website of webshop weergeeft en volledig voldoet aan uw wensen.

Functionaliteit

De schetsen uit de vormgeving fase worden uitgewerkt in een functioneel ontwerp. U kunt dan de website via het internet bekijken en door de website heen klikken.

Resultaat functionaliteit

Een volledig werkende website. Toegankelijk voor u en personen die u bij het project wilt betrekken.

Publiceren

Het moment van de waarheid. Uw nieuw gemaakte website of webshop gaat online zodat heel de wereld het kan zien. Wij helpen met het kiezen van een online opslag omgeving (hosting) en het registeren van een webadres (domeinnaam).

Resultaat publiceren

Een website of webshop dat toeangelijk is vanaf het webadres dat u wenst.
Hebt u vragen over het laten maken van een website of webshop? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u uw wensen toelichten in een oriënterend gesprek? Houdt u dan niet om contact met ons op te nemen.