Uw website snel en eenvoudig up-to-date?

Maatwerk CMS: SEOM

Het is vandaag de dag erg makkelijk voor iemand om informatie te vinden op het internet. Een nadeel hiervan is echter dat wanneer deze persoon op een website komt dat niet up-to-date is hij al snel verder gaat zoeken.

SEOM is een maatwerk content management systeem (CMS) wat u in staat stelt uw website ten aller tijden via een internet browser up-to-date te houden.

Ons systeem heeft een aantal unieke kenmerken:

  • De belangrijkste onderdelen binnen 3 klikken up-to-date;
  • Volledige controle over de layout;
  • Zoekmachine vriendelijk;
  • IP beveiligd admin panel: 1 pc; 1 account (optioneel);
  • Uw diensten online concept;
  • Maatwerk webapplicaties;
  • Goedkope webhosting.

Uw website snel up-to-date

Het systeem is o.a. gericht om uw website snel en eenvoudig up-to-date te houden. Dit hebben wij kunnen realiseren door alleen de functies weer te geven die u op dat moment nodig heeft. U verspilt dus geen tijd in het zoeken naar de juiste functionaliteit. Dit zorgt er tevens voor dat de belangrijkste onderdelen van uw website zoals bv.; de agenda of nieuws, binnen 3 klikken geupdate kunnen worden. Geen derde partijen of wizkids meer dus om uw website up-to-date te houden. Oftewel de ideale ROI (Return on investment) voor elke ondernemer.

SEOM Bevorderd vindbaarheid in Google

Naast bovenstaand gebruikersgemak is SEOM inhoud beheer ook opgebouwd met website optimalisatie in het achterhoofd. Efficiënte codering en eenvoudig in te voeren SEO (Zoekmachine optimalisatie) aanpassingen zorgen voor betere vindbaarheid in Google.

Nieuwsgierig? Bekijk dan de demo

Uw diensten Online

In samenhang met ons maatwerk inhoud beheer systeem hebben wij een uniek concept bedacht, genaamd: "Uw diensten online". Dit concept is erop gericht om uw visie en diensten online te brengen.

Webapplicaties

 

Veel concurrenten geven u alleen bij de oorspronkelijke ontwikkelfase de kans uw wensen voor de nieuwe website duidelijk te maken. In de praktijk blijkt echter dat de meeste ideeën pas het daglicht zien wanneer de website in gebruik is genomen. Bij SEO maatwerk werken we daarom ook net iets anders.

De ontwikkeling van uw online omgeving stopt bij ons niet. Elke wens, elk idee, wij gaan de uitdaging graag met u aan. Voor meer informatie over dit concept en ideeen die u voor zijn gegaan verwijzen wij u graag naar de pagina: SEOM webapplicatie ontwikkeling

webhosting

Het concept uw diensten online is inclusief webhosting, zodat alle zaakjes netjes voor u in 1 keer geregeld worden bij 1 partij. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid ook de webserver optimaal in te zetten voor uw specifieke doeleinden. Webhosting werkt met jaarcontracten, dit geeft u de vrijheid om per jaar de dienstverlening te stoppen of te verlengen. De bijbehroende prijs is echter afhankelijk van het doel van de webserver en zal daarom in een consult kortgesloten moeten worden.

Hebt u vragen over webhosting contracten, SEOM inhoud beheer? Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of wilt u uw wensen toelichten in een oriënterend gesprek? Schroom dan niet om contact op te nemen.

SEO Maatwerk
Turkooishof 132b 4817HE Breda, Netherlands
+31 (0)6 - 38757212 info@seomaatwerk.nl
Uw website snel en eenvoudig up-to-date?